Go Green

woordelijk voor de uitvoering van het dagelijkse en langdurige onderhoud en het ontwikkelen van plannen voor aanpassingen aan het gebouw. Naast een uitvoerende functie heeft de commissie de taak de organisatie en het gebouw te ‘vergroenen’. Deze commissie heeft bijvoorbeeld het pilot project Go Green gerealiseerd, dat tot doel heeft een ‘groen’ dak aan te leggen voor OT301 en onderzoek te doen naar toekomstige projecten, zoals zonne-energie, hemelwateropvang en het aanleggen van daktuinen.

In 2012 zijn de eerste zaden op het dak van het hoofdgebouw geplant. Voor 2014 is een subsidie toegekend voor het plaatsen van zonnepanelen. EHBK onderzoekt op dit moment naar mogelijkheden om duurzaamheid nog verder in OT301 te integreren.

Healthy city

'Go Green' is a project that aims to develop our building and organization. We want to become more and more ecological, durable and responsible for the future. It focusses on our building but shows that we work not only for ourselves but also contribute to a healthy city by improving the air quality and biodiversity.